Salát s hlívou ústřičnou

250 g hlívy ústřičné
50 g šunky
1 vejce natvrdo
1 okurek
1 lžíce sterilovaného hrášku
1 lžíce sterilované kukuřice
1 malá cibule
majonéza
sůl
pepř
drcený kmín
1 lžíce oleje

Salát s hlívou ústřičnou - postup přípravy

Hlívu ústřičnou nakrájíme a podusíme asi 20 minut na lžíci oleje, osolíme, opepříme, okmínujeme a necháme vychladnout. Přidáme nadrobno nakrájenou šunku, vejce natvrdo, cibuli, okurek, hrášek a kukuřici a promícháme. Nakonec vše spojíme majonézou a dochutíme solí a pepřem.

Salát s hlívou ústřičnou podáváme vychlazený s čerstvým pečivem.

Pochutnejte si také na rizotu s hlívou ústřičnou. Recept najdete na našem webu Hlíva ústřičná recepty.

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář
Zpracovávám...

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.