Omeleta s hlívou ústřičnou

50 g hlívy ústřičné
3 - 4 vejce
špetka jedlé sody
1 lžíce bílého jogurtu
1 červená cibule
petrželová nať
olej
sůl
pepř

Omeleta s hlívou ústřičnou - postup přípravy

Hlívu ústřičnou a cibuli nakrájíme na tenké nudličky, vejce rozmícháme s jogurtem, petrželkou, solí, pepřem a špetkou jedlé sody. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, nalijeme na něj vejce, posypeme hlívou ústřičnou a cibulí a necháme propéct.

Omeleta z hlívy ústřičné je výborná s čerstvým pečivem, zeleninovým salátem nebo opékanými bramborami.

Vyzkoušejte také další výborné recepty, například karbanátky z hlívy ústřičné.

 

Rozbalit všechny příspěvky
Nový komentář
Zpracovávám...

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse je zatím prázdná.